Beleef met golfvakantie florida een top vakantie

golfvakantie florida

golfvakantie florida

Ik heb een hobby die ik dan ook wekelijks uitvoer. Deze hobby is golfen ik vind het echt een heerlijke sport. Lekker in de buitenlucht ontspannen een balletje slaan, dat geeft mij een heerlijk gevoel. Afgelopen bekeek ik het internet. Puur per toeval kwam ik via een link terecht bij een golfvakantie florida. Een golfvakantie florida sprak mij natuurlijk enorm aan. Ik ben namelijk een golfer en golfen in Florida leek mij een geweldige ervaring. Zodoende bekeek ik de prijzen van de golfvakantie florida en wat mij al vrij snel opviel waren de voordelige prijzen. In vergelijking met andere aanbieders was vakantie-florida.eu stukken voordeliger. Aangezien ik nog geen vakantie had opgenomen besloot ik contact op te gaan nemen met mijn baas. Ik wilde deze vakantie namelijk gaan boeken. Een heerlijk balletje slaan samen met mijn vader, in het prachtige Florida!

Geweldige bedrijf

Een geweldige ervaring!

Eenmaal aangekomen in onze villa konden wij onze ogen werkelijk waar niet geloven. De villa was prachtig en ook hadden wij de beschikking over een eigen zwembad. Natuurlijk was de vakantie bedoeld voor het golfen en deze hobby hebben wij dan ook dagelijks uitgevoerd. We hebben wel meer dan dertig verschillende golfbanen bezocht. Dat terwijl er zo’n 1400 golfbanen te vinden zijn in het prachtige Florida. De vakantie is dan ook zeker voor herhaling vatbaar, dan kunnen wij nog meer golfbanen gaan afwerken!

Badkamer