Weer heerlijk op vakantie

welke landen zijn geel

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar we mogen weer naar bepaalde landen toe om op vakantie te gaan. Direct nadat het bekend werd was er een run op zonvakanties, maar welke landen zijn geel en kun je veilig naartoe. Wel moet je een negatieve PCR test kunnen overleggen, of zoals Griekenland waar je een vaccinatiekaart van de RIVM moet laten zien met de prik erop die minimaal 14 dagen oud is. Je kunt bij de vliegmaatschappij ook informeren voor een voordelige PCR test en een verklaring, bij een pakketvakantie worden deze vaak aangeboden voor een voordelige prijs.

welke landen zijn geel

Lekker weer naar Tenerife

Het is heerlijk dat we er weer naartoe kunnen gaan, Tenerife. Lekker langs de zuidkust waar er vele hotels en badplaatsen zijn die in de zomer propvol liggen. Maar er is natuurlijk ook een heel ander beeld van Tenerife, prachtige landschappen met veel verschillende gezichten. Kleine mooie dorpjes en strandjes waar je alleen bent en geen toeristen zijn, dit is de andere kant van Tenerife. Het is echt aan te raden om een auto te huren, en de binnenlanden te ontdekken. Want er is meer dan alleen bakken op het strand en dansen in een discotheek.

Geen twijfels bij Ibiza

Welke landen zijn geel zit gelukkig ook het feesteiland Ibiza tussen, mensen die lekker uit willen gaan worden aangetrokken door het eiland. De beste DJ’s komen op het eiland om er een knallend feest van te maken, naast het feesten zijn er nog meer dan voldoende andere dingen te beleven op het eiland. Het oude centrum bijvoorbeeld wat je zeker aan moet doen tijdens je vakantie, de kathedraal steekt overal bovenuit. Op weg naar mooie natuur heeft het eiland ook meer dan voldoende te bieden, voor een prachtige wandeling is het eiland ook zeer geschikt.